22 Ekim 2013 Salı

Farkınızı Ortaya Koyun

Satış kelimesi çok genel kapsamlı bir kelimedir. Ürün, hizmet, marka, şirket kapsamında birçok anlama ve duruma işaret edebilir. Pazarlamanın kilit oyuncusu satıştır. Çünkü ne kadar karma elemanı olursa olsun, marka imajı, tüketici sadakati, iletişim çalışmaları, yüksek bütçeli reklamlar, erişim oranı gibi ögeler ne kadar gözetilirse gözetilsin, günün sonunda eğer satış yoksa bunlar anlamsızlaşır. Bu anlamda satış pazarlamada önemli bir yere sahiptir.




Başarılı bir satışçı olmanın yolu bilgi ve deneyimden geçer. Satış konusunda bilgi sahibi olmak,  ayaklarınızın üzerinde daha sağlam ve güvenli durmanıza yardımcı olurken, daha atak ve esnek bir kondisyona sahip olmanızı sağlar. Yeni stratejilerin öğrenilmesi ve pazarlamanın güncel kurallarına adapte olmak; başarılı satış yapmak için olmazsa olmaz bir kuraldır. Hızlı, esnek, zor, hata kaldırmayan ve rekabetçi bir arenada tam donanımlı ve yarışa hazır olmalısınız her an. Aksi takdirde, piyasa tarafından yutulursunuz. Fırsat önünüze geldiğinde iyi bir son vuruş yapmaya hazır olmalısınız.

İstanbul Business School, satış eğitimi konusunda tam donanımlı olarak sahaya çıkmanızı sağlıyor. Sektörün deneyimli isimleri tarafından verilecek eğitim ile doğru satışın püf noktalarını öğrenip pratik kazanarak sektöre hazırlanabilirsiniz.

Sektörde yerel ve global birçok markada profesyonel düzeyde satış yöneticiliği yapan program eğitmeni Olcay Arıcan, bilgilerle, örnek vaka sunumlarıyla ve workshoplarla muhteşem bir satış pratiği kazanmanızı sağlıyor.

İBS satış eğitimine katılın, fark yaratın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder