5 Ağustos 2014 Salı

Daha Güvenli Bir Gelecek İçin IBS Türkiye


Üniversite hayatımız boyunca her türlü teorik bilgiyi ediniriz ama asıl önemli olan pratik bilgi konusunda hep eksik kalırız. Mezun olmadan önceki son umudumuz ise stajımız olur ama bu da deyim yerindeyse fotokopi çekip ayak işlerine koşturmakla geçer. Hal böyle olunca da mezun olur olmaz çok büyük bir sıkıntı ile, yani işsizlikle karşı karşıya kalmanın ağırlığı altında eziliriz. Ne de olsa tüm kurumsal firmalar deneyimli ya da mesleki açıdan yeterliliğini kanıtlamış mezunlarla çalışmayı isterler. Bu nedenle hüsranla sonuçlanan birçok iş görüşmesi atlatılır ve nihayet eğitim programları aracılığı ile geleceğe yön vermek aklımıza gelir.

Eğitim programları sayesinde üniversite diplomasından başka kariyerinde fark yaratmış birçok insan tanıyorum. Çünkü maalesef üniversitede bizlere sadece teorik eğitimler veriliyor, pratikte ve uygulamada fazlasıyla yetersiz kalıyoruz. İşte bu durumda olan milyonlarca gencin imdadına IBS Türkiye gibi önemli sertifika kursları yetişiyor. Bu kurslarda teorik bilgilerin pekiştirilmesinin yanı sıra, verilen uygulamlı derslerde de adeta gerçek iş dünyasının bir provası yapılıyor. Bu da kursa katılan kişileri rahatlatarak kendilerine olan güvenlerini artırıyor ve zamanla iş dünyasına hazır bir hale getiriyor. Kişisel gelişim adına da son derece faydalı olan bu sertifika programları sonucunda öz geçmişini diğer rakiplerinden ayırmayı başaran kursiyerler, iş başvurularında da mutlak başarıyı yakalıyorlar. 

IBS Türkiye bünyesinde verilen insan kaynakları, satış, pazarlama, finans, e-ticaret, sosyal medya, yöneticilik ve marka eğitimleri sayesinde siz de kariyer hayallerinizi gerçekleştirmek için bir adım atabilirsiniz. Unutmayın ki günümüzde birçok üniversite mezunu var ve artık üniversite mezunu olmanın bir vasıf olmaktan çıktığı yıllarda yaşıyoruz. Bu nedenle diplomanıza ek fayda sağlayacak eğitimlerden faydalanmanız gerektiğini unutmamalısınız. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder