19 Haziran 2014 Perşembe

Kariyerini Şansa Bırakmayanların Tercihi: IBS Türkiye



Eskiden üniversite mezunu olmanın belirgin bir süksesi vardı. Çünkü ülkemizde üniversiteye giden insan sayısı azdı ve bu nedenle üniversite mezunlarının önünde sınırsız fırsatlar olurdu. Bir kere iş bulmaları son derece kolaydı. Üstelik üniversite mezunu olmaları nedeni ile bir çeşit statüye de sahip oluyorlardı. Ancak seneler ilerledikçe bu durum tam tersine döndü. Artık günümüzde ülke nüfusunun yarısından fazlası bir şekilde üniversite eğitimi alabiliyor. Tabii bu durumda iş verenlerin daha seçici davranmasına, dolayısı ile üniversite mezunlarının dahi işsiz kalabildiği bir dünyada yaşamamıza neden oluyor.

Yukarıda çizilen tablonun son derece vahim olduğunun farkındayız. Ancak gerçekçi olmak gerekirse artık insanların kendi eğitimlerine değer katacak bir şeyler yapmaya başlaması gerekiyor. Bunun için en ideal yolun sertifika programları olduğunu düşünülmektedir. Çünkü eğitim sertifikaları sayesinde kariyerinizde yoğunlaşmak istediğiniz nokta hakkında direkt olarak eğitilirsiniz ve bu eğitim neticesinde sizin uzmanlığınızı kanıtlayan bir sertifika sahibi olursunuz.

Eğitim programları sayesinde iş sahibi olan birçok insan var. Kariyer basamaklarını hızla tırmanmanızı sağlayacak sertifika kurslarına IBS Türkiye farkı ile katılabilirsiniz. Sosyal medya, e-ticaret, satış, pazarlama, insan kaynakları, marka yönetimi ve liderlik gibi önemli eğitim sertifikalarına IBS ile sahip olun, siz de kariyerinizi şansa bırakmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder